Transit Courier

Izdržljiv, pouzdan i izuzetno štedljiv – baš kao i svaki Transit kombi. Udoban, odličan za vožnju i pun pametne tehnologije, što je svojstveno Ford automobilima. To je novi Transit Courier.

Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan. Ima jedan od najboljih krugova okretanja u svom segmentu, tako da lako možete manevrisati u gustom saobraćaju, po uskim ulicama i na tesnim parking mestima.

Neka vas ne zavara utisak malog izgleda. Transit Courier ima teretni prostor od 2,3 m3 i nudi 10% više nego druga vozila iste klase. Ukoliko pak odaberete mogućnost sklopive pregrade i sklopivog suvozačevog sedišta, imaćete najbolji teretni prostor u klasi, dužine 2,59 m.

I bez obzira na to koliko ćete se puta zaustavljati, to ćete retko činiti zbog dolivanja goriva. Zasluge za to pripadaju već tri puta nagrađivanom 1,0-litarskom benzinskom EcoBoost motoru, kao i naprednim dizel motorima: od 1,5 i 1,6 litara koji su osmišljeni kako bi garantovali izuzetno nisku potrošnju goriva i emisiju gasova: do 3,7 l/100 km i samo 97 g/km sa sistemom Auto-Stop-Start i sistemom za ograničenje brzine na 100 km/h.

Napredne tehnologije, uključujući i kameru za pomoć prilikom vožnje unazad, senzore za merenje udaljenosti pri parkiranju i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici, uvedene su kako bi vožnja bila što sigurnija, jednostavnija i komfornija. Vrhunski sistem Ford SYNC s glasovnim upravljanjem omogućava vam hands-free telefoniranje, a nudi i mogućnost čitanja primljenih poruka.