VAŠA PRIVATNOST NA NAŠEM SAJTU

www.FordSabac.rs

Ova pollisa sadrži stavke i uslove obrade ličnih podataka klijenata, odnosno korisnika sajta www.FordSabac.rs:

      1. Ko kontroliše podatke?

Kontroler podataka prikupljenih na ovom sajtu je Grand Motors D.O.O. (email).

      2. Koja je svrha procesuiranja podataka?

Procesuiraćemo podatke da bismo:

  1. analizirali korišćenje sajta i osigurali sigurno korišćenje
  2. prikupili Vaše zahteve, upite i primedbe
  3. Vas kontaktirali nakon popunjavanja forme za probnu vožnju
  4. odgovorili na zahteve državnih zvaničnika, regulatora, suda i ovlašćenih trećih partija..
  5. izvršavali naše biznis operacije, uključujući generalne korporativne operacije, unutrašnje reporte, analize, izveštaje i integracija novih servisa na osnovu zahteva

      3. Koje kategorije ličnih podataka procesuiramo?

Zbog gore navedenih razloga procesuiramo sledeće podatke:

  • Istorija navigacije kroz sajt, frekvencija poseta, tip internet pregledača, operativni sistem, IP adresa, datum i vreme konekcije na sajt, broj sesija, geografska lokacija u relaciji sa servisima treće partije. Pružanje ovih podataka je dobrovoljno, ako ne želite da pružate podatke, nemojte koristiti sajt.
  • Kontakt informacije, ime i e-mail adresa, broj telefona i poruka koju ste poslali. Pružanje ovih podataka je dobrovoljno, ako nam ne date ove podatke, nećemo biti u mogućnosti da Vam odgovorimo na upit porukom.
  • Podaci probne vožnje: da bismo podelili podatke koje ste uneli sa dilerom koga ste izabrali za probnu vožnju i kupovinu automobila, možemo procesuirati dodatne podatke kao što su adresa, e-mail adresa, broj telefona, vaš položaj da bismo locirali najbližeg dilera, Vašu preferencu vezano za vreme, mesto i izbrani Ford model za probnu vožnju kao i bilo koje druge informacije koje možete dobrovoljno pružiti o Vašoj preferenci o kupovini vozila (kada planirate da ga kupite). Davanje ovih podatak je dobrovoljno. Ako ne date te podatke, nećemo moći da Vam obezbedimo priliku za probnu vožnju u Vašem omiljenom Fordu.
  • Vozilo i informacije o servisu: Ford model, VIN broj, broj tablica, servisne informacije i opis Vašeg zahteva ili primedbe.