potpuno novi focus

potpuno novi focus

novi dizajn

Magnetic (Magnet Boja)

Ruby Red (Boja Rubina)

Moondust Silver (Boja Srebrne Mesečine)

Chrome Blue (Hromirano Plava boja)

Race Red (Trkački crvena)

Shadow Black (Crna Senka)

Diffused Silver (Raspršeno Srebrna boja)

Desert Island Blue (Plava Boja Pustog Ostrva)

Frozen White (Ledeno Bela boja)

Tehnologija sa smislom

Novi Focus je napravljen da poboljša Vas užitak u vožnji u svakom pogledu. Ovaj auto sledeće generacije je pun naprednih opcija kao što je Ford Co-Pilot360, impresivan skup tehnologija za asistiranje vozača, uključujući i adaptivni tempomat sa Stop and Go sistemom i centriranjem na putu, kao i aktivni asistent za parkinranje. Zajedno, ove pametne tehnologije mogu da upravljaju ubrzavanjem, kočenjem, čak i volanom. Naša tehnologija je toliko korisna da ćete se pitati kako ste uopšte ranije vozili bez nje.

Tehnologija sa smislom

Novi Focus je dostupan sa nizom moćnih i veoma ekonomičnih motora, koji su upotpunjeni sa automatskim menjačem od 8 stepena prenosa, ili sa manuelnim menjačem sa 6 stepena prenosa. Spoljašnji dizajn je takodje napravljen tako da stvori oblik koji je sportski i aerodinamican, što poboljšava efikasnost.

Udoban i povezan

Savršene linije, elegantan i sofisticiran izgled. Unutrašnjost novog Focusa je udobnija, prostranijaa i elegantnija nego ikada ranije. A sada, Vi i Vas auto možete ostati povezani gde god da ste. Opcioni novi FordPass Connect modem Vam donosi niz neprocenjivih karakteristika kao što su Saobraćaj Uživo, Wi-Fi hot-spot i eCall. Preuzmite FordPass aplikaciju na Vašem pametnom telefonu i na taj način pristupite raznim dodatnim opcijama. Na primer, daljinsko zaključavanje i otključavanje, daljinsko pokretanje (samo vozila sa automatskim menjačem), lokacija vozila i mnogo toga.

Vaša bezbednost, naš prioritet

Serija pametnih tehnologija nastoji da zaštiti Vas, Vašu porodicu kao i ostale učesnike saobraćaja. Na primer, aktivno kočenje i asistent za izbegavanje sudara sa detekcijom pesaka i biciklista može da Vas upozori na potencijalne sudare i čak automatski primeni kočnice ako ne reagujete na vreme.

Ima mesta za sve

Potpuno novi enterijer iskorišcava svaki kvadratni milimetar svog prostora kako bi Vam doneo najsvestraniji Focus ikada. Ima više nego dovoljno mesta za glavu i noge i napred i pozadi, tako da će se čak i Vaši najviši putnici osećati udobno. Zadnja sedišta se dele po sistemu 60/40 i mogu se savijati tako da postanu potpuno ravna, kako bi se maksimizovalo korišćenje prostora. U gepeku se nalazi podesivi podni prtljažnik koji se moze podići kako bi Vam pružio skriveni prostor za odlaganje, ili se može spustiti u svrhu povećanja prostora.