Pregled

Svaki Transit ima svoju namenu, a u tom pogledu ni novi Transit Connect nije izuzetak


Kompaktan, praktičan i pouzdan kombi nudi obilje teretnog prostora: 3,0 m3 u L1 (verzija s kratkim međuosovinskim razmakom) i 3,7 m3 u L2 (verzija s dugačkim međuosovinskim razmakom), pri čemu nosi do približno 1.000 kg tereta.

Osmišljena pregrada s otvorom za teret, omogućava vam da u kombiju sa kratkim međuosovinskim razmakom (L1) sigurno prevozite cevi, lestve i drugi teret dužine do 3m, a u modelu s dugačkim međuosovinskim razmakom (L2) do 3,4 m.

Izbor naprednih benzinskih i dizel motora zajedno sa 5-stepenim ili 6-stepenim ručnim menjačem ili 6-stepenim automatskim menjačem, omogućava visok nivo snage, obrtnog momenta i izuzetno nisku potrošnju: već od 4,0 l/100 km sa emisijom CO2 već od 105 g/km.

Napredne tehnologije pobrinuće se za vašu povezanost, zabavu, sigurnost i zaštitu. One uključuju: SYNC s glasovnim upravljanjem, koji umesto vas prima pozive čita SMS poruke kada to zatražite. Active City Stop prepoznaje ukoliko vozilu preti sudar kod male brzine, te automatski skreće vozilo.

Prilagodljiva dvodelna prednja klupa može primiti do tri osobe u verziji Furgon, a Kombi Furgon i Kombi omogućavaju prevoz do sedam osoba, tako da na posao možete istovremeno voziti i grupu svojih radnika, kao i potrebne materijale i opremu.