Sigurnosni opozivi

Kako da proverim da li moje vozilo ima sigurnosni opoziv?

U izuzetno retkim slučajevima mi imamo potrebu da vlasnike nekih naših vozila pozovemo u servisne radionice zbog sigurnosnih razloga. Mi ćemo poslati pismo vlasniku vozila na osnovu podataka o vlasnicima iz naše baze podataka sa zahtevom da poseti bilo kog ovlašćenog dilera, kako bi se potpuno besplatno obavila provera/popravka vozila u najkraćem mogućem roku. Vi, takođe, možete kontaktirati lokalnog ovlašćenog Ford dilera kome će biti zadovoljstvo da Vam pomogne prilikom provere.

Alternativno, možete posetiti Internet stranicu www.etis.ford.com/fordservice (na Internet stranici u lokalnim podešavanjima „Preferences“ morate podesiti jezik „srpski“ i zemlja „Srbija i Crna Gora“ ukoliko vam se automatski ne prikaže Internet stranica na srpskom jeziku) i lično možete proveriti da li vozilo ima bilo koji otvoren sigurnosni opoziv ili besplatnu servisnu akciju. Potrebno je samo da otvorite stranice „Vozilo“/„Pretraga vozila“ i unesete tačan broj šasije u polje „VIN“. Otvoriće se stranica „Pregled vozila“ sa svim otvorenim (aktuelnim) akcijama – u izuzetno retkim slučajevima, sa brojem akcije i nazivom na engleskom ukoliko postoje crveno polje („neobavljeni servisni radovi na
terenu“). Najverovatnije će se pojaviti zeleno polje „neobavljeni servisni radovi na terenu“, što znači da vozilo nema ni jednu otvorenu akciju.