Auto Market Group iz Šapca je ovlašćeni serviser i prodavac Ford vozila. Auto Market Group se nalazi u sklopu auto-kuće Holliday koja se više od 15 godina bavi uvozom i prodajom polovnih automobila. Nalazimo se na istoj adresi, Obilazni put bb, Šabac. Auto Market Group je kompetentan i pouzdan partner u svim poslovima vezanim za Vaš automobil. Mi smo ovlašćeni diler za prodaju novih Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila. Ovlašćeni smo servis Fordovih vozila. Koristimo najsavremeniju originalnu opremu i pružamo uslugu po Ford standardima.

 

Da biste Vaš Ford očuvali u najboljem stanju i održali vrednost vozila preporučujemo redovan servis. Ford Šabac je ovlašćeni prodavac i serviser Ford putničkih i lakih komercijalnih vozila koji ima tehničare, alate i najsavremeniju kompjuterizovanu dijagnostičku opremu za Ford vozila. Koristimo originalne Ford rezervne delove, konstruisane i projektovane da dugotrajno funkcionišu na Vašem vozilo kao i da se savršeno uklope. U Ford servisu Šabac uvek preporučujemo originalne rezervne delove, koje imamo na lageru ili smo uvek u mogućnosti brzo da ih poručimo i nabavimo.

 

Održavanje Ford vozila

 

Redovne kontrole i redovan servis, popularno mali i veliki Ford servis, doprinose da Vaš Ford bude u besprekornom stanju. Svaki Ford model dobija servisnu knjižicu, i uputstvo kako da samostalno održavate vozilo između redovnih servisa. Redovna kontrola omogućava da se uoče sitniji problemi koje ćete moći i sami da rešite, dok u slučaju postojanja krupnijih problema Ford ovlašćen servis je nezamenjljiv ukoliko želite najbolju uslugu servisiranja za Vaš Ford. U Srbiji se redovan servis vozila zbog otežanih uslova eksloatacije i kvaliteta goriva preporučuje najkasnije nakon pređenih 20.000 km (odnosno 12 meseci) za putnička vozila i 25.000 km (odnosno 12 meseci) kod teretnih vozila. Dopunski Ford servis preporučujemo nakon svakih pređenih 2.000 kilometara i podrazumeva da tehničar proveri nivo ulja u motoru i tečnosti (rashladne, kao i tečnosti za pranje stakla).

 

Zakazivanja Ford servisa

 

Pozovite nas na telefon 015 71 60 100 ili nam pošaljite poruku preko kontakt stranice sajta.

 

Održavanje i kontrola karoserije i boje

 

Specijalan zaštitni sloj prekriva Ford karoseriju i u zavisnosti od modela i do 12 godina sprečava dubinsku koroziju. Ukoliko karoseriju održavate prema pravilima propisanim u Ford priručniku namenjenom vlasnicima Ford vozila, sve troškove popravki potrebnih u periodu važenja garancije na karoseriju pokriva Ford. Prijavite nam sva oštećenja ili koroziju čim ih uočite! Pozovite 015 71 60 100 ili nam pošaljite poruku preko kontakt stranice sajta.

 

Automehaničarske usluge (servis)

 

Servis raspolaže sa četiri dvostubne i jednom “makazastom” dizalicom maksimalne nosivosti do 4 tone. Poseduje dijagnostičke uređaje najnovije generacije, kao i alate i opremu potrebnu za servisiranje svih vrsta vozila, kako putničkog tako i komercijalnog programa. Zaposleni konstantno prolaze strucna usavršavanja. Kvalitet usluge je na najvišem nivou. Nudimo Vam besplatnu kontrolu trapa i osnovnu dijagnostiku. Članovima nudimo 10% popusta na usluge. Prilikom prve intervencije u našem servisu dobijate člansku kartu sa kojom kasnije ostvarujete pomenute popuste.

 

Reglaža trapa

 

3D tehnologija za merenje geometrije svih putničkih, lakoteretnih i džip vozila. Sistem merenja sa pasivnim metama na točkovima bez ikakve elektronike. Softver omogućava prikaz dodatnih parametara karoserije. Našim klijentima nudimo najpovoljnije regliranje trapa u Šapcu. Obučeni profesionalci i najsavremenija oprema garantuju kvalitetnu uslugu. Centriran trap je bitan element bezbednosti na putu. Neujednačeno trošenje prednjih i zadnjih guma, kao i zanošenje vozila u jednu stranu u toku vožnje, mogu ukazati na nepravilno centriran trap. Besplatna kontrola trapa i poseta nasem servisu sprečiće neravnomerno trošenje guma, obezbediti bolje održanje pravca automobila tokom vožnje i ekonomičniju potrošnju goriva. Centriranje trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova kako bi oni bili normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Trap se obavezno centrira kod promena delova trapa tj. zamene delova koji direktno utiču na oslanjanje točkova na podlogu. (spone, krajevi spona, amortizeri, kugle i slično).

 

Vulkanizerske usluge

 

Bitno je shvatiti značaj ispravnih pneumatika i njihov uticaj na bezbednost. Jedina veza izmedju automobila (vozača) i puta jeste guma. Zato je bitno da se njeno stanje konstantno kontroliše i prati. Nudimo vam profesionlanu, brzu i kvalitetnu vulkanizersku uslugu. Na raspolaganju Vam je i hotel za gume, gde možete bezbedno i pravilno odložiti gume koje trentno ne koristite, zimske u letnjim uslovima i obrnuto.

 

Servis Ford vozila starijih od 5 godina

 

Svesni smo da svaki vlasnik vozila ima potrebu da unapred zna koliko će koštati održavanje vozila. Da bismo izašli u susret svim vlasnicima Ford vozila pripremili smo fiksne cene održavanja i servisiranja svih Ford modela starijih od 5 godina. Fiksne cene podrazumevaju zamenu postojećeg motornog ulja i filtera ulja originalnim, kao i servisni pregled. Budite sigurni da Ford Šabac najbolje poznaje Vaš automobil i da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.