Sasvim novi Mondeo

Inteligentan, sofisticiran i zapanjujući: automobil koji će pružiti novi nivo u doživljaju vožnje.

Iznenađujuće sofisticiran, vrhunski dizajn stvara dinamičnu siluetu: vidljiv pečat koji uverljivo dokazuje izuzetnu sposobnost i efikasnost automobila.

Sofisticiran, inteligentan dizajn nadopunjuju odlična izrada i vrhunske tehnologije – zato je pred nama najnapredniji Mondeo do sada.

Na dugom popisu inovacija je i Fordova tehnologija s dinamičkim LED osvetljenjem: inteligentni reflektori slede okretanje upravljača i garantuju odličnu vidljivost u krivinama. Umesto uobičajenih reflektora, koriste izuzetno efikasnu LED rasvetu, a deluju čak sa osam načina osvetljenja.

Tako reflektori reaguju na okolinu i usmerenost svetlosnog snopa i intenzivnost prilagođavaju vožnji po gradu ili na otvorenom putu, odnosno vremenskim uticajima.

Sledeća izuzetna inovacija su sigurnosni pojasevi na naduvanjem, koji putnicima na spoljnim zadnjim sedištima garantuju potpuno novi nivo zaštite vazdušnim jastucima.

Otkrijte više detalja o dizajnu, performansama i uštedama, doživljaju u vožnji i bezbednosti i zaštiti potpuno novog Mondea.

Za lično iskustvo, dogovorite test vožnju kod najbližeg prodavca vozila Ford.