Fiesta

POTPUNO NOVA FORD FIESTA

Opuštanje i osveženje.

Kada pametne tehnologije već rade besprekorno u Vašoj kući, one bi trebalo da učine isto i u Vašem automobilu. Zato je potpuno nova Ford Fiesta opremljena sistemom SYNC 3 (u verzijama Zetec i iznad) da život učini lakšim, sistemom B&O PLAY (opcija) da bi putovanja bila zabavnija i panoramskim krovom koji se može otvoriti da bi svaka vožnja bila još prijatnija. Spremite se da otkrijete sve ovo, ali i više – u prostoru uređenom tako da Vam pruža svu udobnost i praktičnost koju možda želite.

Uživajte u performansama. Prigrlite efikasnost.

Zašto bi trebalo da birate između stimulišućih performansi i efikasnosti koja štedi novac? Sa potpuno novom Ford Fiestom možete imati sve. Pod Vašom komandom je 1,0-litarski Ford EcoBoost benzinski motor, petostruki nosilac titule Međunarodni motor godine (International Engine of the Year). Auto Start-Stop sistem Vam pomaže da uštedite gorivo, svaki put kada se zaustavite pred semaforom. I sofisticirana dinamika vožnje i precizno rukovanje pružaju nagrađivano, beskompromisno skustvo u vožnji.

Vaša bezbednost i sigurnost su prioritet

Potpuno nova Ford Fiesta nudi niz naprednih tehnologija osmišljenih da zaštite Vas, Vaše putnike i Vaše vozilo u slučaju nesreće. Ključne funkcije uključuju Pomoć pre sudara (Pre-Collision Assist) i Zaštitnike na ivicama vrata (Door Edge Protectors). Takođe, tu je i mnogo drugih sistema, od kojih neki postoje da bi, prvenstveno, sprečili nesreće.