Novi C-MAX i Grand C-MAX

Izuzetno moderan stil i vrhunska tehnologija, objedinjeni u porodičnom automobilu, koji ne poznaje kompromise.

Porodični život zna da bude prilično buran. Novi Ford C-Max je stvoren sa ciljem da nijedna vožnja ne bude naporna.

Novi C-MAX sa 5 sedišta, odnosno Grand C-MAX sa 7 sedišta: bez obzira koji model odaberete, moći ćete da uživate u potpuno novom doživljaju prilagodljivosti, praktičnosti i efikasnosti. Ako tome dodate još i izvrsne performanse, jednostavno rukovanje i niz zadivljujućih tehnologija, shvatićete da ste pronašli svoj savršeni automobil.

C-MAX sa pet sedišta

Ford Sabac - C-MAX 8

Niz naprednih tehnologija, koje štede vaš trud i vreme, pametno su uklopljene u prilagodljiv i prostoran porodični automobil.

Grand C-MAX sa sedam sedišta

Ford Sabac - C-MAX 9

Grand C-MAX je sve što vam je potrebno ako tražite najveću prostranost. Spretan “prelaz” omogućava vam jednostavan pristup do zadnjih sedišta, a izuzetno prilagodljiva unutrašnost pruža potpuno uživanje u porodičnom životu.

Možete iskoristiti i veliki broj funkcija, sistema i tehnologija, koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Na primer, aktivna pomoć kod parkiranja pomoći će vam prilikom parkiranja vozila u uskim prostorima – bez muke i bez ruku.

Dobrodošao je i funkcionalni sistem otvaranja i zatvaranja prtljažnika jednostavnim zamahom noge ispod zadnjeg odbojnika: idealno ako imate ruke pune stvari.