Akcije

 • Ford Motorcraft

  Proleće je stiglo i Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi

  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti 1.000 dinara.

  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehničkog stanja vozila u 20 tačaka.

  A ukoliko posetite naš štand na 53. međunarodnom auto salonu u Beogradu od 24. marta do 2. aprila, nudimo Vam mogućnost da na ovom servisnom održavanju uštedite 1.000 dinara. Naime, svako ko tokom trajanja salona poseti postprodajni deo Fordovog štanda, može da dobije vaučer za popust na ovu uslugu u iznosu od 1.000 dinara.

  Uz to, nudimo Vam još jednu mogućnost za uštedu: svako ko od 24. marta do 1. maja preuzme aplikaciju
  MyFord automatski dobija elektronski vaučer s popustom od 1.000 dinara.**

  Vaučeri, s kojima pomenuta servisna usluga košta 8.999 dinara, mogu se iskoristiti do kraja 2017. godine u svim Fordovim servisima u mreži Grand Motorsa (u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu), kao i kod ovlašćenih partnera u Čačku, Kragujevcu, Šapcu i Jagodini.

  * ST,RS i modeli za motorima 2.5 / 3.0L Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.

  ** Popusti se ne sabiraju.

 • To je cena koju želim!

  To je cena koju želim!

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.

  Da bi pomogao svojim klijentima, Grand Motors nudi fiksne cene održavanja svih modela starijih od pet godina.

  Ovo znači da ćete platiti tačno određen iznos za redovan servis svog vozila.

  Objavljene cene podrazumevaju zamenu motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterima Ford, kao i servisni pregled Vašeg vozila.

  A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste zakazali servis, molimo Vas kliknite ovde.