Fiesta

Poput sasvim novog pametnog telefona, nova Ford Fiesta objedinjuje savremeni stil s najmodernijom tehnologijom. Svaka njena funkcija je osmišljena da vam pomogne da potpuno iskoristite dan.

Sa Ford SYNC sistemom možete da odaberete pesmu sa USB-a ili MP3-a/iPOD-a ili da razgovarate s mobilnog telefona zahvaljujući Bluetooth povezanosti. Sistem vam omogućava slanje i primanje poziva korišćenjem jednostavnih glasovnih naredbi. Osim toga, SYNC čita vaše tekstualne poruke naglas i odgovara korišćenjem unapred odabranih naredbi, omogućujući vam da ostanete povezani s prijateljima i porodicom dok ste u pokretu.

Nećete morati ni često da se zaustavljate na benzinskim pumpama: Fordov nagrađeni benzinski 1.0 EcoBoost motor kombinuje zadovoljavajuću snagu – s izuzetno ekonomičnom potrošnjom goriva, koja u proseku ne prelazi 4,3 l/100 km i nisku emisiju CO2 od 105-99 g/km.

Spektar inovativnih tehnologija će svaku vašu vožnju učiniti bezbednom, udobnom i zabavnom. A bićete i zapaženi: Fiesta se nudi u 12 zadivljujućih boja.